Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een innovatief, snelgroeiend en technisch bedrijf? Ben jij een echte zelfstarter die denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden? Ben je passievol en wil je graag een nuttige en leerzame stageopdracht? Lees dan gauw verder!

Wie zijn wij?

Online Betaalplatform (ook wel Online Payment Platform) is in 2012 opgericht en gevestigd in Delft. Wij zijn een innovatief bedrijf bestaande uit een groep van bijna 30 hechte collega’s. In de afgelopen 5 jaar heeft Online Betaalplatform bewezen een grote speler te zijn in de online betaalwereld. Naast grote klanten als ANWB, PayPal, universiteiten en Mempay, kunnen wij ook Marktplaats tot ons klantenbestand rekenen en met hun nog ruim 100+ platformen in Nederland. Sterker nog, wij weten bijna zeker dat jij ook al eens met Online Betaalplatform te maken hebt gehad! Heb je al eens gehoord van Gelijk Oversteken? Online Betaalplatform maakt betaalprocessen op platformen mogelijk; niet alleen van business tot business (B2B), maar ook business tot consument (B2C) en als eerste consument tot consument (C2C). Online Betaalplatform streeft ernaar om de wereld van het online betalen binnen Europa makkelijker en veiliger te maken op een plek waar wij in geloven: platformen en marktplaatsen. En dat doen wij goed, want wij groeien hard…heel hard!


Wat voor stages hebben wij?

Mogelijkheden hebben wij genoeg! Wij bieden stageplaatsen op het gebied van sales, marketing en support, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot technische stages zoals stageplaatsen bij onze development afdeling. Ondanks dat wij een hoge mate van zelfstandigheid van onze stagiaires verwachten, laten we je niet helemaal aan je lot over en krijg je de nodige begeleiding van onder andere je stagebegeleider.


Aan wat voor opdrachten kun je denken?

Wij vinden het leuk om samen met jou een stageopdracht vorm te geven, waardoor er een opdracht wordt geformuleerd die aan de eisen vanuit school voldoet, interessant en uitdagend voor jou is, maar ook nuttig voor ons is. Om je toch enigszins een beeld te geven van mogelijke stageopdrachten hebben wij wat opties uitgeschreven:


> Transactie trends

Het bepalen van trends, transactieverwachtingen, andere opmerkelijke wijzigingen in transacties volumes en meer. Deze gegevens combineren met verwachte toenemende drukte bij de support of compliance afdelingen en mogelijk zelfs het automatisch schalen van de infrastructuur.


> Fraude monitoring

Het opmerken van afwijkingen bij transacties tussen merchants op basis van bijzondere bedragen of omschrijvingen zoals het gebruik van bepaalde termen verwijzend naar illegale handel en deze tegenhouden dan wel het op de hoogte brengen van de compliance afdeling.


> Customer profiling

Locatie- en overige klantdata benutten in de monitoring dan wel user experience (A/B tests) om de gebruikerservaring te optimaliseren.


> Trends financiële markt

Een systeem genereren dat de trends in de financiële markt opmerkt en op basis daarvan periodiek rapporten genereert om zo te bepalen wat er speelt in de markt en hoe wij daar als betaalplatform op in kunnen spelen.


> Microservice architecture

Onderzoek naar schaalbaarheid en performance van de verschillende programmeertalen en welke op welk vlak het best in te zetten is, kijkend naar volwassenheid, stabiliteit, veiligheid en hoe snel de taal te leren is. Op basis van een bestaande dataset een prototype neerzetten waarmee de resultaten kunnen worden getest en bevestigd.


> Meta / big data storage solutions

Onderzoek naar de verschillende big data en/of meta data opslag mogelijkheden en op welke wijze data veilig en snel opgeslagen en uitgelezen kan worden en hoe dit in te zetten is als bijvoorbeeld een interne zoekmachine.


> Marktonderzoek

Onderzoek naar de Europese Markt. Als wij de landgrenzen over willen, welk land en welke methode leent zich hier dan het best voor? Wie zijn onze concurrenten, waar kunnen we knelpunten verwachten, waar is behoefte aan etc.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een passievolle zelfstandige HBO afstudeer stagiair die denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, die enthousiast en bruisend is en het helemaal ziet zitten bij Online Betaalplatform en klaar is om te knallen. Ben jij dat?


Wat bieden wij jou?

Als je bij Online Betaalplatform stage komt lopen dan garanderen wij dat je terecht komt in een heel gezellig en hecht team waarin we kritisch zijn naar elkaar maar ook zeker een compliment niet schromen. Successen worden gevierd en van fouten wordt geleerd. Je mag mee gaan werken aan een dienst en product die veilige online betalingen faciliteert tussen consumenten en bedrijven op grote en (inter)nationale platformen. Omdat het een innovatief bedrijf is zijn we zeker ook benieuwd naar jouw ideeën en creatieve toepassingen.

Daarnaast bieden wij uiteraard een marktconforme stagevergoeding, flexibele werktijden, dagelijkse lunch en gezellige borrels en uitjes.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en denk je dat de stage jou op het lijf is geschreven? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar Danielle Ruijs via danielle@onlinepaymentplatform.com

Ben je toch opzoek naar iets anders? Bekijk dan hier eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.

Loading...