Job offer: German speaking Support co-worker

Bist du kommunikativ, arbeitest du flott und kundenorientiert, bist ambitiös und auf der Suche nach einem starken Team in einem schnellwachsenden und innovativen Unternehmen, bei dem du zu einer sichereren Gesellschaft beitragen kannst? Dann suchen wir genau nach dir!

Werde deutschsprachige/r Supportmitarbeiter/in bei Online Payment Platform!


Wie zijn wij?

Online Payment Platform (ook wel Online Betaalplatform) is in 2012 opgericht en gevestigd in Delft. Wij zijn een innovatief bedrijf bestaande uit een groep van bijna 30 hechte collega’s. In de afgelopen jaren heeft Online Betaalplatform bewezen een grote speler te zijn in de online betaalwereld. Naast grote klanten als de ANWB, PayPal, universiteiten en Kamernet kunnen wij ook Marktplaats tot ons klantenbestand rekenen. Sterker nog wij weten bijna zeker dat jij ook al eens met Online Betaalplatform te maken hebt gehad!

Online Betaalplatform maakt namelijk betaalprocessen op platformen mogelijk; niet alleen van business tot business (B2B), maar ook business tot consument (B2C) en als eerste en vooralsnog ook enige in Nederland van consument tot consument (C2C)! Online Betaalplatform streeft ernaar om de wereld van het online betalen makkelijker en veiliger te maken op een plek waar wij in geloven: platformen.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze (bij voorkeur fulltime) Support Medewerker die dagelijks 100 tot 150 supporttickets of –telefoontjes kan afhandelen. Deze supporttickets kunnen bijvoorbeeld ontstaan uit transacties die via een marktplaats worden gedaan. Dit doe je deels zelfstandig maar wij verwachten ook dat je waar nodig de samenwerking zoekt met je technische collega’s, bijvoorbeeld om de door jouw geconstateerde trends te bespreken. Om dit goed te kunnen doen vinden wij het een pré wanneer je affiniteit hebt met de (online)betaalwereld.

Als Support Medewerker ben je zeer klantvriendelijk en communicatief vaardig. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift is het vanwege ons internationale karakter ook een must dat je zowel de Franse als de Engelse taal uitstekend beheerst. Omdat wij een hecht bedrijf zijn verwachten wij dat je waar nodig collega’s helpt en ondersteunt en een echte teamplayer bent. Daarnaast hopen wij dat je ambitieus bent, zodat je in de toekomst wellicht diverse support-taken kan uitbouwen/optimaliseren/aansturen zoals webcare, chatrobot, etc.

Wij zoeken iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau.


Wat bieden wij?

Als je bij Online Betaalplatform komt werken dan garanderen wij dat je terecht komt in een heel gezellig en hecht team waarin wij niet schromen elkaar te bekritiseren maar ook zeker niet schromen elkaar complimenten te geven. Successen worden gevierd en van fouten wordt geleerd. Je mag mee gaan werken aan een dienst en product die veilige online betalingen faciliteert tussen consumenten en bedrijven op grote en (inter)nationale platformen.  

Omdat het een innovatief bedrijf is zijn wij zeker ook benieuwd naar jouw ideeën en creatieve toepassingen.

Naast een marktconform salaris bieden wij je een jaarcontract aan (met 1 maand proeftijd), reiskostenvergoeding, dagelijkse lunch (de tijd van de lunch nemen wij voor onze rekening), gezellige borrels, winstuitkering en leuke uitjes. Onze support werktijden zijn van 9-17 uur. Tevens bieden wij doorgroeimogelijkheden.

 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en denk je dat de functie van Franstalige Support Medewerker je op je lijf is geschreven? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar Danielle Ruijs via danielle@onlinepaymentplatform.com

Ben je toch opzoek naar iets anders? Bekijk dan hier eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.

Loading...